Gran Turismo 5 met meer schade video’s

Dit keer komt er geen nieuws van Gran Turismo 5 uit Duitsland of Amerika. Dit keer komt de footage uit Rusland. Het is een soort demonstratie sessie en de gelukkigen die het mochten proberen hebben ook wat beelden hiervan gemaakt. Deze zijn geplaatst op GT Planet, en komen dus uiteraard ook op PS3-Sense terecht.

Schrik niet, het mag dan wel Rusland zijn maar de auto’s die we zien zijn alles behalve Lada’s. In het eerste stuk van deze tien minuten lange video zien we een Lamborghini Gallardo op de Nurburgring schade oplopen. Het gaat heel ver, zelfs de uitlaten hangen scheef. In het laatste stuk zien we nog een stuk rally met een Citroën C4. Bij deze auto gaan zelfs de deuren open. De rallyrace is ook in het donker en als je de virtuele racelijn weg denkt zie je echt geen hand voor ogen, net als in het echt.

Donderdag gaat de Tokyo Game Show van start, daar zullen we waarschijnlijk nog meer te zien krijgen van Gran Turismo 5. Reken op een laatste vloedgolf aan gameplay en informatie voordat Gran Turismo 5 op 3 november dan eindelijk in de winkels ligt. Houd PS3-Sense dus goed in de gaten.

 1.    421 XP
  Rhox's avatar

  Echt schitterend vind ik die schade niet …

 2.    98 XP
  Ely's avatar

  Ik wist niet dat de volume van de bomen zo plat waren? :/ Ze zouden zich niet alleen op de details van de auto’s fixeren maar ook wat op de omgeving, doet ook heel wat.. En schade van Grid vind ik zelfs beter.

 3.    1860 XP
  elazzja's avatar

  met zoveel auto’s ben ik toch blij dat ze elke auto schade hebben gegeven

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  poe die nacht rally is wel erg kut zeg 🙂

 5. Anoniem -   
  terry's avatar

  Hallo,

  Weet iemand hoe ik de ideale racelijn aan en uit kan zetten??