Nieuwe Killzone 3 beelden

 http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4c8e1f1cd78bb.jpg

Onze Nederlandse helden bij Guerilla zijn weer bezig met een topper, namelijk Killzone 3. Dit vervolg op het succesvolle Killzone 2 speelt zich gelijk na de gebeurtenissen van het vorige deel af. De Helghast vallen uiteen door interne ruzies, terwijl de ISA zijn troepen weer probeert te groeperen. Dit belooft weer een mooi en spannend verhaal, waar we ons dagen mee zoet kunnen houden.

Ook een belangrijk element van de Killzone franchise is de multiplayer, die helaas niet helemaal een topper bleek te zijn in deel twee. Men ging niet snel genoeg dood en het mikken ging niet helemaal lekker volgens velen.. Guerilla probeert hier in het derde deel echter verandering in te brengen en geeft ons nieuwe elementen om een zo indrukwekkend mogelijke oorlog te creëeren. Nieuwe wapens, omgevingen en zelfs een heuse jetpack sieren deze online levels.

De multiplayer in dit derde deel is dus veel beter, als we Guerilla tenminste mogen geloven. Beoordeel zelf en kijk snel naar deze beelden.

 

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Wow het is echt precies hetzelfde. Hele kleine veranderingen.

 2.    106 XP
  Colonski's avatar

  hoezo is de MP van KZ2 niet goed?

 3.    270 XP
  fl1pp13's avatar

  @Colonski:

  Het is een algemene mening. Vantevoren werd KZ2 gezien als een Call of Duty killer, wat achteraf erg tegenviel.

 4.    169 XP
  nWo_PsyKoMaNiaK's avatar

  Deze lijkt me noob vriendelijker, de controls van KZ2 waren helemaaal niet slecht.

 5.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Gewoon even afwachten op de firstlook spel alles die er is??. Of tot 24 of 27 feb afwachten dat uit is

 6.    1860 XP
  elazzja's avatar

  Graphics klein verbeterd maar ze waren al perfect. Dus dit kun je niet verbeteren. De framerate is daarentegen zeker verbetered. Instant buy voor mij omdat KZ2 mijn favoriet is.

 7.    310 XP
  killbilspier's avatar

  jesus wat zeiken veel mensen over de controls zeg! waarom moet iedereen meegaan met de controls van CoD? niet voor elk spel zijn die controls goed!! maar het zijn idd over het algemeen wel goede controls maar dat hoeft toch niet te betekenen dat killzone geen andere controls mag gebruiken? Je kan ze zelfs gewoon weer terug zetten zoals die van CoD. Ik hoor ook iedereen maar klagen over de besturing dat het te moeilijk is, dat het kut is enz.Het is gewoon een kwestie van wennen en iedereen die zich niet wilt aanpassen vind de game gelijk kut, je moet open staan voor vernieuwingen en niet altijd maar het zelfde willen. Wat de boer niet kent dat eet die niet! zo komt dat een beetje over. als je neit lekker speeld zijn altijd manieren om het spel de schuld te geven. Wat speel je slecht? ehm.. ja dat komt door die kut besturing -_-. maar als we dan toch lekker bezig zijn met klagen waarom dan niet over die kut internet die jij CoD hebt !!, ik heb bij killzone 2 en bij BFBC 2 nog nooit lag gehad of verbinding met de host wordt verbroken? zo ik ben blij dat dat er uit is.

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  wel vet die jetpacks 😛