Test Drive Unlimited 2 PC beta van en veel beelden van de game

Het lijkt alweer eeuwen geleden dat we iets konden vertellen over Test Drive Unlimited 2. Het laatste wat we konden melden was ook al niet zo’n vrolijk bericht, namelijk dat TDU2 naar 2011 was uitgesteld. Heel spijtig, aangezien de originele releasedatum volgende week vrijdag had moeten zijn.

Nu is er weer iets. De beta op de PC is van start gegaan. Op de consoles zal hij dan ook binnenkort wel van start gaan en dat is goed nieuws voor ons. Ook goed nieuws is dat er screenshots van de beta zijn en dat er een gameplay video van is in een Ford Mustang. Die vind je hieronder. Laten we hopen dat dit een begin is van weer meer informatie over deze veelbelovende racegame.

[nggallery id=431]

 1.    270 XP
  fl1pp13's avatar

  Ik weet nou niet of ik GT5 of Test Drive Unlimited moet kopen:S

 2.    220 XP
  salberts93's avatar

  gewoon kiezen wat je t leukste lijkt, circuit racen of free roam. of allebei natuurlijk, word wel n duur geintje maar er zitte toch een aantal maanden tussen

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Dat is pas uitgebreid zeg.

 4.    440 XP
  Sammerd's avatar

  @Myx:
  Wat je zegt, GT5 krijgt serieuse concurrentie van deze game! Vindt eerlijk gezegd deze beter dan GT5 door de uitgebreide wereld en alle opties (zoals casino’s e.d)

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  als je voor echt racen gaat dan koop je GT5, vind niet dat deze daarbij in de buurt komt

 6.    66 XP
  nevsg's avatar

  Deze filmpjes en screenshots zijn echt super wreed, heb echt super veel zin in TDU 2. Het wordt de beste racegame van 2011, voor mij geen GT5, alleen TDU2.

 7.    266 XP
  KiefDelicious's avatar

  Het ziet er goed uit, maar ik vind TDU altijd zo DOOD, de stad leeft totaal niet. beetje saai

 8.    208 XP
  adin's avatar

  zekker gt5 kopen nu ik deze beelde heb gezien had ik net nodig