Ico en Shadow of the Collosus komen dichterbij

 http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4c8e2d6984abe.jpg

Steeds meer feiten wijzen erop dat de High Definition remakes van Ico en Shadow of the Collusus echt uitkomen. Volgens Eurogamer, een vooraanstaande gamesite, hebben bronnen binnen Sony hun mond voorbij gepraat. Deze zeiden dat deze bundel rond maart 2011 uit zal komen en zal deze rond de 25 Britse ponden kosten, wat omgerekend ongeveer €27,50 is.

Tevens heeft Sony baas Shuhei Yoshida gezegt dat men binnen Sony erg uitkeek naar een HD remake van Ico en Shadow of the Collosus, vooral na het succes van de God of War collection die eerder dit jaar uitkwam. Deze bundel werd, net als Ico en Shadow of the Collosus, veel aangevraagt door de community. Wij hopen dat dit een extra reden voor Sony is om dit tweede pakket ook te maken.

Als bonus heeft Digital Foundry in juni een vergelijking gemaakt tussen hoe ICO er origineel uitzag en hoe het er in HD, en tevens met een hogere FPS, uit zou zien. Natuurlijk heeft Eurogamer deze beelden ook even voor jullie opgezocht, die zijn hier te vinden.

 1.    319 XP
  dicapo's avatar

  Wat ben ik hier blij mee 😀 Hoef ik ze niet mere voor de ps2 te zoeken 😛

 2.    4541 XP
  ps3dennis's avatar

  Ik heb ze allebei nog liggen voor de ps2 en kan ze op mijn ps2 en ps3 afspelen, wel k#t is….bij de ps2 gebruik ik de componenten kabel van de ps3, al mijn ps2 games zien er dan super uit, alleen bij ICO krijg ik dan geen beeld en op mijn ps3 ziet hij er niet mooi uit en ben genoodzaakt mijn scart-kabel te gebruiken.

 3.    120 XP
  vgamer's avatar

  Nice, ik wilde altijd shadow of the colossus spelen. Had alleen geen ps2. De prijs is ook best ok, 27.50 is niet echt veel.