De tweede prijsvraag in onze reeks organiseren we samen met Electronic Arts. Zij hebben dit najaar verschillende games uitgebracht en drie van die games geven we nu twee keer als een setje weg. Het gaat om Need for Speed: Payback, Star Wars Battlefront II en The Sims 4.

Racen, schieten en een virtueel leven opbouwen; diverser dan dat kan niet. Wij geven dit pakket zoals al aangegeven twee keer weg, zodat je de komende weken/maanden gelijk genoeg te doen hebt. Maar wat moet je doen om kans te maken op deze set van drie games? Zorgen dat je correct antwoord geeft op de volgende drie vragen.

Vraag 1: Hoe heet het gebied waarin Need for Speed: Payback zich afspeelt?
Vraag 2: Hoe heet de vader van Iden Versio?
Vraag 3: Noem vier beschikbare uitbreidingen voor The Sims 4.

Weet jij de antwoorden? Stuur jouw inzending dan in en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook even je adres erbij; dat maakt het afhandelen gemakkelijker mocht je in de prijzen vallen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'EA Games'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Electronic Arts zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 4 januari 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Electronic Arts.