Gisteren kondigden we al aan dat vandaag onze reeks met prijsvragen van start zou gaan. We trappen onze reeks af in samenwerking met de Nederlandse uitgever SOEDESCO die in de afgelopen jaren toch behoorlijk wat games heeft uitgebracht.

Namens SOEDESCO geven we een set van 6 totaal verschillende games weg en dat zijn de volgende:

  • Real Farm
  • Tricky Towers
  • Wuppo
  • World to the West
  • Rogue Stormers
  • Earthlock: Festival of Magic

Het betreffen hier allemaal digitale games. Als jij de winnaar bent, dan sturen we je een setje downloadcodes toe, zodat je al deze games gelijk kan downloaden. Gemakkelijker dan dat kan het niet, toch? Maar om kans te maken op deze mooie prijs, zul je natuurlijk wel wat moeten doen. Maak namelijk de onderstaande slagzin af.

Slagzin: Ik moet deze SOEDESCO games winnen, want…

Maak er wat moois van. Geef een overtuigende reden en wie weet ga jij met dit mooie pakket van games aan de haal. Je inzending kan je insturen door de onderstaande stappen te volgen. Meer weten over de betreffende games? Dan kan je hier terecht.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar pri[email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Gamespakket SOEDESCO'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en SOEDESCO zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 januari 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door SOEDESCO.