In samenwerking met Bethesda presenteren we je hier vandaag alweer de derde prijsvraag in onze reeks. We geven vandaag maar liefst vijf keer een rugzak weg met daarin allerlei goodies van recente Bethesda games. Zoals je op de foto hierboven al kan zien, is de inhoud erg divers. Hieronder hebben we nog even alles voor je op een rijtje gezet:

 • Wolfenstein II: The New Colossus T-shirt
 • Wolfenstein II: The New Colossus soundtrack CD
 • Wolfenstein II: The New Colossus onderzetters
 • The Evil Within 2 T-shirt
 • The Elder Scrolls Online: Morrowind T-shirt
 • The Elder Scrolls Online: Morrowind steelcase*
 • Fallout 4 soundtrack CD

* Game niet inbegrepen.

Al deze goodies zitten in een Wolfenstein II: The New Colossus rugzak en dat maakt het tot één mooi pakket. Elke rugzak bevat hetzelfde en die geven we zoals al aangegeven vijf keer weg. Wat moet je doen om kans te maken? Geef antwoord op de volgende twee vragen:

Vraag 1: Wanneer speelt Wolfenstein II: The New Colossus zich af?
Vraag 2: Hoe heet de protagonist van The Evil Within 2?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook even je adres erbij.

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Bethesda'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Bethesda zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 5 januari 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Bethesda.