De achtste prijsvraag in onze reeks organiseren we net zoals de vierde prijsvraag in samenwerking met Koch Media. Dit is de uitgever van veel games in de Benelux namens diverse partijen en het pakket dat we vandaag weggeven bestaat uit alleen maar mooie actiegames.

In totaal geven we drie pakketten weg. Twee pakketten met vijf games en één pakket met vier games. Welk pakket je ook wint, je kan met deze games gelijk een lange tijd vooruit. Wat zit er dan zoal in deze pakketten?

Pakket 1 (2x)*

 • Bulletstorm: Full Clip Edition
 • Sniper Ghost Warrior 3
 • ARK: Survival Evolved
 • Agents of Mayhem
 • The Surge

Pakket 2 (1x)*

 • Bulletstorm: Full Clip Edition
 • Sniper Ghost Warrior 3
 • Agents of Mayhem
 • The Surge

Om kans te maken op een pakket dien je een aantal vragen te beantwoorden, dat zijn de volgende:

Vraag 1: Wie is de ontwikkelaar van Bulletstorm?
Vraag 2: Waar speelt Sniper Ghost Warrior 3 zich af?
Vraag 3: Waar staan de namen ‘Mayhem’ en ‘Legion’ voor in Agents of Mayhem?
Vraag 4: Hoe heet de organisatie in The Surge waar het allemaal fout gaat?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook even je adresgegevens erbij, dat maakt het afhandelen gemakkelijker mocht je de winnaar zijn.

* Deze pakketten bestaan uit zowel retail exemplaren als promotionele exemplaren.

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Actiegames'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Koch Media zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 8 januari 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Koch Media.