Raceliefhebbers opgelet! In samenwerking met uitgever Koch Media (SEGA & Codemasters) geven we vandaag namelijk verschillende prachtige racegames weg. Dit jaar zijn er aardig wat racers verschenen en die bundelen we tot één mooi pakket. Ook Sonic Forces zit hierbij en hoewel dat niet per se een racegame is, gaat het ook in deze game om snelheid.

Diversiteit alom in de pakketten die we weggeven, waardoor je als raceliefhebber een zeer lange tijd vooruit kunt. De games zijn stuk voor stuk vrij uitgebreid, waardoor je je de komende maanden niet hoeft te vervelen.

We geven drie pakketten weg, twee hiervan bevatten vier games en één pakket bevat drie games. De inhoud is als volgt:

Pakket 1*

 • F1 2017
 • DiRT 4
 • Micro Machines: World Series
 • Sonic Forces

Pakket 2*

 • DiRT 4
 • Micro Machines: World Series
 • Sonic Forces

Wat moet je doen om kans te maken op één van deze pakketten? Maak de volgende slagzin af: Ik ben een racegame liefhebber in hart en nieren, want…

Laat je creativiteit de vrije loop en deel jouw passie met ons via de mail. Je kan het zo uitgebreid doen als je zelf wilt, zolang het maar in lijn met de slagzin ligt. Om je deelname in te sturen volg je de onderstaande stappen en zet voor het gemak ook even je adresgegevens erbij.

* Deze pakketten bestaan enkel uit promotionele exemplaren van de games. De games zijn inhoudelijk identiek aan de retail uitgave, de verpakking is alleen anders.

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Racegames'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Koch Media (SEGA & Codemasters) zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 6 januari 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Koch Media (SEGA & Codemasters).