Met deze prijsvraag komen we aan het einde van onze reeks van acties en we sluiten natuurlijk af met een knaller! In samenwerking met Ubisoft mogen we namelijk een prachtig pakket met games, goodies en meer weggeven. Het pakket is erg divers, maar het hoogtepunt is uiteraard de Return of Dedsec Edition van Watch_Dogs 2.

De totale inhoud van het pakket dat we één keer weggeven is als volgt;

 • Watch_Dogs 2 Return of Dedsec Edition
 • For Honor (promo)
 • Assassin’s Creed: Origins masker
 • Assassin’s Creed: Origins T-Shirt
 • Assassin’s Creed: Origins sleutelhanger
 • The Crew 2 shirt
 • Poster Far Cry 5
 • Poster Ghost Recon: Wildlands
 • Poster For Honor

Twee toffe games, mooie T-shirts, leuke extra goodies en nieuw decoratiemateriaal voor je gameroom. Kortom, een mooi pakket en jij maakt hier uiteraard kans op, mits je ons op een creatieve manier kan vertellen waarom jij degene bent die dit pakket moet winnen.

Je kan een verhaal tikken, maar onze voorkeur gaat uit naar meer creativiteit. Boetseer, film, timmer, knutsel wat in elkaar waarmee je ons duidelijk maakt dat jij dit prachtige pakket moet winnen. Is je creatie eenmaal af? Stuur die dan in via de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook even je adresgegevens erbij!

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Ubisoft'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 13 januari 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.