De dertiende prijsvraag in onze reeks organiseren we ook weer met Koch Media namens diverse uitgevers en vandaag geven we een zeer uitgebreid pakket met games weg. Het megapakket aan games bestaat uit maar liefst zes verschillende titels voor de PlayStation 4. Ook hebben we nog een troostprijs met drie mooie games, eveneens voor de PlayStation 4.

De twee pakketten die we weggeven zijn als volgt:

Hoofdprijs*

 • Fortnite
 • Agents of Mayhem
 • Yakuza Kiwami
 • Valkyria Chronicles Revolution
 • Dreamfall Chapters
 • Cities Skylines

Troostprijs*

 • Agents of Mayhem
 • Dreamfall Chapters
 • Cities Skylines

Dit pakket wil je ongetwijfeld winnen, maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Geef antwoord op de twee vragen hieronder en omschrijf op een creatieve manier jouw verwachting die je met één of meer games zult beleven.

Vraag 1: Hoe heet de protagonist van Dreamfall Chapters?
Vraag 2: Voor wie neemt Kazuma Kiryu in Yakuza Kiwami de schuld van een moord op zich?
Opdracht: Omschrijf de verwachting die je met één of meer van deze games gaat beleven!

Weet jij de antwoorden en heb je jouw verwachting neergepend? Dan kan je die insturen door de onderstaande stappen te volgen. Zet voor het gemak ook even je adresgegevens erbij.

* Deze pakketten bestaan uit zowel retail exemplaren als promotionele exemplaren.

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Mega gamespakket'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Koch Media zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 11 januari 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Koch Media.