Gisteren plaatsten we al een bericht over de komst van de Predator naar Ghost Recon: Wildlands. Inmiddels heeft Ubisoft meer duidelijkheid gegeven over het evenement dat hieraan gekoppeld is, namelijk ‘The Hunt’. Dit alles komt mee met de Jungle Storm update en hieronder hebben we alle details voor je op een rijtje gezet.

Gratis Predator-uitdaging – Vanaf vandaag tot begin januari mogen alle Ghost Recon: Wildlands-spelers het opnemen tegen de Predator in de ultieme jacht. Spelers gaan de moeilijkste uitdaging van heel Ghost Recon: Wildlands alleen of met maximaal drie anderen aan en proberen de Predator te verslaan.

Predator-aanpassingsvoorwerpen – Wanneer spelers de Predator verslagen hebben, ontvangen ze exclusieve items, waaronder het Predator-masker. Daarnaast kunnen spelers hun Ghosts aanpassen en bewapenen met het Predator Pack. Vijftien nieuwe aanpassingsvoorwerpen, wapens en een close combat-aanval die gebaseerd zijn op bekende personages uit de originele film, horen ook bij deze uitbreiding.

Ghost War PvP klasse gebaseerd op de Predator – Net als hoofdpersoon Dutch uit de originele Predator-film, maakt de nieuwe Ghost War klasse gebruik van de Battle Rage-vaardigheid. Deze klasse biedt aanvallende spelers op het PvP-slagveld de kans om nieuwe strategieën te creëren. Ghost War spelers krijgen toegang tot deze nieuwe klasse met behulp van de Ghost War Pass, de Season Pass of door gebruik te maken van hun Prestige-punten.

De Jungle Storm uitbreiding op zichzelf voegt de nieuwe Spoorzoeker klasse toe, alsook nieuwe uitrustingsvoorwerpen en gameplay updates aan de basis game evenals de PvP modi. Meer details over Jungle Storm kan je hier vinden.