Destiny 2 spelers vermaken zich prima met raids, Faction Rallies en gezamelijke beslissingen over de endgame en expansions. Binnenkort kunnen ze echter nog iets aan dit lijstje toevoegen, namelijk het holiday event genaamd ‘The Dawning’. Vanaf dinsdag 19 december tot aan 9 januari zal The Dawning plaatsvinden in Destiny 2 en dat brengt een hele hoop sfeer en pret met zich mee.

De Tower en Farm social hubs zullen helemaal versierd worden in de kerstsfeer. De spelers kunnen sneeuwbalgevechten met elkaar houden, of zelfs vijanden tijdelijk ‘verdoven’ met een sneeuwbal. The Crucible zal ook een cadeau geven aan PvP’ers in de vorm van een Mayhem modifier, die Supers recharged, alsook standaard mogelijkheden om hogere punten te kunnen halen.

Spelers kunnen met het Dawning Gift Schematic weer items verzamelen om vervolgens een gift te krijgen van de vendors of agents in de game. Dit kan dagelijks gedaan worden en het geven van een gift aan de juiste NPC, zal resulteren in het ontvangen van een gift voor jezelf.