TheAlmightyDaq is iemand die erg dicht bij DICE lijkt te staan, hij weet namelijk meerdere voorspellingen te doen alvorens de officiële aankondigingen zijn geweest. Zo heeft hij in 2016 al de onthulling van Battlefield 1 voorspeld evenals de DLC en nu komt hij opnieuw met enkele voorspellingen. Mogelijk kent deze persoon iemand die bij DICE of EA werkt, men beschouwt TheAlmightyDaq gezien het verleden in ieder geval als betrouwbare bron.

Nu meldt hij dat Battlefield: Bad Company 3 momenteel in ontwikkeling is bij DICE Los Angeles. Zij zouden momenteel aan de game werken, die zich af moet spelen gedurende de Vietnam en Koude Oorlog tijd. Veel mensen kijken erg uit naar Bad Company 3, dus dit gerucht omarmt de community natuurlijk met beide armen. Dit gerucht gaat ook al een paar dagen rond, maar steeds meer lijkt het erop dat dit echt gaat gebeuren. In zijn nieuwe video op YouTube legt TheAlmightyDaq uit wat de plannen van DICE zijn. Ook is hij behoorlijk specifiek over de studio’s die er aan werken, dus wij krijgen inmiddels ook vertrouwen in dit gerucht.

Hier blijft het namelijk niet bij, de bron zegt namelijk ook dat DICE momenteel gescheiden aan twee Battlefield-games werkt. De tweede zou namelijk Battlefield: WWII zijn, een logisch vervolg op Battlefield 1. De vraag is natuurlijk hoe deze game echt gaat heten, ‘Battlefield 2’ zou immers conflicteren met de eerder uitgebrachte game die ook deze naam draagt. Battlefield: 1944 is dan nog een optie, een game die al eerder in de geruchtenmolen heeft gezeten.

Met deze twee games kan EA in ieder geval twee doelgroepen bedienen, één die graag terug in de tijd gaat en één die houdt van Bad Company als subfranchise.