Bij MyMemory.co.uk zijn er heel veel mooie games in de aanbieding. Deze webshop hebben we in het verleden ook al eens aangeraden en nu komt men opnieuw met scherpe kerstdeals, beter geprijsd dan de deals in de Benelux in ieder geval. Zo pik je Injustice 2 op voor slechts €23,- of misschien heb je wel interesse in Everybody’s Golf voor €22,-.

Alle deals kun je terugvinden in dit overzicht, vink alleen wel even je platformen naar keuze aan in het menu links. Het is bijna wel zeker dat je een leuke deal kunt vinden, aangezien er genoeg keuze is tegen zachte prijzen. De prijs in het overzicht is overigens niet de uiteindelijke prijs die je moet betalen, want in het winkelmandje gaan er nog allerlei kortingen van af.

Alle games zijn overigens fysiek, dus geen downloadcodes en de verzendkosten naar Nederland zijn zo’n €2,50. Betalen kan met credit card en PayPal, de games worden verstuurd vanuit het Verenigd Koninkrijk.

Gebruik bij het afrekenen de onderstaande kortingscode, want naast de ‘Christmas Discount’ krijg je met deze code nog meer korting: MMLOYAL