Het is weer die tijd van het jaar, de Festive Surprise voor GTA Online is namelijk live. Dat betekent onder andere dat er elke dag een cadeau voor je klaarligt van de kerstman, Rockstar dus. Ook kun je sneeuw verwachten in het normaliter zonnige Los Santos, al zal dit wel op willekeurige momenten zijn. Wanneer het echter sneeuwt, kun je de bazooka eens opzij leggen en sneeuwballen naar elkaar gooien.

Heb je een appartement in GTA Online, dan zal het je ongetwijfeld opgevallen zijn dat hier nu een kerstboom in te vinden is. De Sentinel Classic is ook vanaf nu te koop, als onderdeel nog van de grote Doomsday Heist update van vorige week. Verder is er ook een hele hoop nieuwe kleding, allemaal in kerstsferen, te koop.

De update van vandaag brengt ook een nieuwe Adversary Mode genaamd Occupy, voor 16 spelers verdeeld over 6 verschillende maps. Ook zijn er weer kortingen, waaronder de Armored Kuruma die nu voor $488,775 verkrijgbaar is en de Insurgent, die $628,425 kost. De Buzzard en Zentorno zijn ook in de aanbieding, maar dat komt regelmatig voor. De buzzard kost nu $1,225,000 en de Zentorno $507,500.