Horizon: Zero Dawn kunnen we toch wel één van de beste games van 2017 noemen. Het schotelde ons een bijzonder verhaal voor in een originele setting met daarbij unieke gameplay. Niet zo lang geleden konden we opnieuw in het avontuur duiken dankzij de uitbreiding; The Frozen Wilds. We kunnen iedereen aanraden de game aan te schaffen, want het is absoluut de moeite waard.

Deze prijsvraag organiseren we in samenwerking met Sony PlayStation en we mogen vandaag een aantal leuke Horizon: Zero Dawn goodies weggeven. Het goodiepakket bestaat uit een T-shirt, een pet en een rugtas, zoals je op de foto hierboven kan zien.

Om kans te maken op dit goodiepakket, dat we eenmaal weggeven, dien je de onderstaande twee vragen te beantwoorden:

Vraag 1: Welke stam staat centraal in The Frozen Wilds?
Vraag 2: Welke acteur speelt de rol van Sylens in Horizon: Zero Dawn?

Weet jij de antwoorden op deze vragen? Volg dan de onderstaande stappen en stuur je antwoorden in. Zet voor het gemak ook even je adresgegevens erbij.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Horizon: Zero Dawn'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 6 januari 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.