Gran Turismo Sport is de laatste telg in de langlopende franchise en tevens maakt deze game deel uit van onze prijzenactie. In samenwerking met Sony PlayStation geven we namelijk een bijzonder pakket weg. Dit pakket bevat naast goodies namelijk ook een vrij exclusieve uitgave van Gran Turismo Sport, die enkel onder media verspreid werd.

Deze editie bevat vanzelfsprekend de game, maar zit ingesloten in een boek dat je verder nergens kan krijgen. In aanvulling daarop bevat het pakket ook nog een Gran Turismo Sport sleutelhanger, T-Shirt, tasje en een canvas mat, zoals je hierboven kan zien. Kortom, een mooi Gran Turismo Sport pakket en dit kan jij natuurlijk winnen!

Maar wat moet je doen om dit mooie pakket te winnen? We geven dit pakket natuurlijk graag aan een echte liefhebber van de reeks weg en daarom horen wij graag jouw beste herinnering(en) aan deze franchise. Je bent vrij om dat naar eigen inzicht in te vullen, zolang wij er maar uit kunnen opmaken wat jouw bijzondere herinnering is.

Je kan je inzending insturen door de onderstaande stappen te volgen. Zet voor het gemak ook even je adresgegevens erbij, dat maakt het voor ons gemakkelijker!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Gran Turismo Sport'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 9 januari 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.