Het is alweer even geleden dat Sonic 20 jaar oud werd, maar met de recente games is het personage weer helemaal terug van weggeweest. Om het 20-jarige jubileum te vieren, kwam SEGA destijds met een figurine die in gelimiteerde oplage geproduceerd werd.

De totale oplage is 1.000 exemplaren, dus de figurine is behoorlijk zeldzaam. Dat maakt het alleen maar leuker om deze alsnog aan jullie weg te kunnen geven. Om kans te maken op deze mooie figurine, dien je de onderstaande vraag te beantwoorden én de slagzin af te maken.

Vraag: Op welk platform kwam de eerste Sonic game uit?
Slagzin: Sonic is mijn held, mijn leven, mijn alles, omdat…

Ben je klaar met je inzending? Volg dan de onderstaande stappen en zet voor het gemak ook even je adresgegevens erbij.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Sonic'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en SEGA zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 10 januari 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door SEGA.