Star Trek: Bridge Crew door nieuwe update nu ook zonder PlayStation VR speelbaar


Eerder dit jaar kwam Star Trek: Bridge Crew uit voor de PlayStation 4. De enige voorwaarde om de game te kunnen spelen was dat je naast de console, ook nog een PlayStation VR headset tot je beschikking had.

Een domper dus voor een groot aantal Trekkies, die de nieuwe Star Trek game wel wilden spelen, maar niet de financiën hadden om naast de game ook nog eens een virtual reality set á €400 euro aan te schaffen. Gelukkig is dat vanaf heden geen probleem meer, want ontwikkelaar Red Storm Entertainment heeft de game van een update voorzien waardoor deze nu ook zonder PlayStation VR te spelen is.

Dit omvat alle content die in de game aanwezig is, waaronder de singleplayer campagne en de Ongoing Voyages, waarmee je willekeurige missies kunt voltooien aan boord van de U.S.S Aegis of zelfs de originele Enterprise!

Boxshot Star Trek: Bridge Crew

Star Trek: Bridge Crew

Releasedatum:
30-05-2017
Genre:
Avontuur
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1.    506 XP
    Battlemoose's avatar

    Is het wat deze game?

  2. Anoniem -   
    143.179.5..xxx's avatar

    In Vr met deze Game heb in complete lachstuipen gehad. Spel zelf is voor mij een van de beste Vr games die ik gespeeld heb. Dit doordat je niet je darmen eruit wilt kotsen. Toch blijft het voor mij grotendeels een Vr tech demo. Het spel heeft, als je een leuk team hebt, toch briljanten momenten.

Lancering Star Trek: Bridge Crew – The Next Generation wordt gevierd met nieuwe trailer
Ubisoft kondigt Star Trek: Bridge Crew – The Next Generation uitbreiding aan
Star Trek: Bridge Crew update lost disconnect problemen op