Destiny 2 kwam in september uit en inmiddels is ook de eerste uitbreiding voor deze game verschenen. Als je fan bent, dan is deze prijsvraag echt wat voor jou. In samenwerking met Activision geven we namelijk een mooi pakket met Destiny 2 goodies weg. Het is een gevarieerd pakket dat bestaat uit de volgende goodies:

  • A1 formaat poster van Destiny 2
  • Destiny 2 powerbank
  • Destiny 2 badjas/poncho
  • Japanse manga poster van Destiny 2

Het ultieme pakket voor de allergrootste Destiny 2 fan dus! Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie pakket? Antwoorden op de onderstaande twee vragen!

Vraag 1: Wat is de bijnaam van de Leviathan Raid uit Destiny 2?
Vraag 2: Wie is de slechterik in Destiny 2?

Stuur je antwoorden in door de onderstaande stappen te volgen en zet voor ons gemak ook even je adresgegevens erbij!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Destiny 2'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 7 januari 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.