http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4c8fa9f1c9da2.jpg

Rockstar is weer lekker aan het strooien met nieuwe downloadable content en de eerstvolgende die ons bereikt is het ‘Liars & Cheats’ pakket voor Red Dead Redemption. Naast de spellen als Poker komt er ook een nieuwe modus, genaamd de ‘Stronghold mode.’

Er was tot nu toe nog niet veel bekend over deze modus en wat we wisten was meestal gebaseerd op gissen of op het uitlekken van content. Nu heeft rockstar echter officieel informatie vrijgegeven, waaraan wij natuurlijk veel hebben. Er zijn redelijk wat details vrijgegeven, maar wat ons het meest aansprak was het nieuws over een nieuwe multiplayer modus.

Dit blijkt een standaard ‘Attack & Defense’ modus te zijn, die in vele games ook al de ronde doet in de multiplayer. Vaak wordt dit gecombineerd met een aantal punten die het offensieve team moet veroveren, terwijl het defensieve team dit probeert te verijdelen.

In Red Dead Redemption betekend dit dat elk team, bestaande uit maximaal acht man, afwisselend proberen alle punten te veroveren. Om dit spannend te maken zit er naast een tijdlimiet ook een limiet van respawns aan verbonden. Hierdoor is er ook de mogelijkheid om de tegenstander gewoon zo vaak mogelijk neer te schieten en op deze manier dan de overwinning te pakken.

Geïnteresseerden kunnen dit pakket precies over een week (21 september) van het PSN afhalen.

[nggallery id=432]