De eerste grote uitbreiding voor 2018 voor The Elder Scrolls Online zal bestaan uit twee gloednieuwe dungeons in de Dragon Bones DLC, waarin – hoe kan het ook anders – ondode draken je op de hielen zitten.

Bij het betreden van de dungeons genaamd ‘Scalecaller Peak’ en ‘Fang Lair’, zul je beloond worden met het Renegade Dragon Priest masker. Natuurlijk word je extra beloond met heel veel nieuwe gear en achievements na het verslaan van de bijbehorende bazen.

Deze uitbreiding wordt gelijktijdig uitgebracht met update 17 op een nader bekend te maken datum in februari. Hierbij zit het onderstaande inbegrepen:

  • Het Outfit System: laat spelers toe om het uiterlijk van hun uitrusting aan te passen, ongeacht de uitrusting die je draagt.
  • Twee Nieuwe Battlegrounds: de Orc Stronghold of Mor Khazgur en de Dwarven Ruins of Deeping Drome zijn twee nieuwe arena’s voor de 4v4v4 multiplayer chaos. (Battlegrounds PvP vereist ESO: Morrowind)
  • Home Storage System: deze langverwachte functie geeft spelers de mogelijkheid om voorwerpen veilig op te bergen in hun huis via het Homestead huisvestingssysteem.
  • Bijkomende Gameplay Functies: Nieuwe Quality of Life toevoegingen voor zowel nieuwe als ervaren spelers om het meeste uit ESO te halen. Waaronder de nieuwe Level Up en Skills Adviseurs die spelers begeleiden naar de beste upgrades wanneer ze in niveau stijgen; daarbovenop verbeteringen bij het vechten, die het makkelijker maken om vaardigheid synergiën te herkennen en te activeren.