Ico en Shadow of the Colossus remakes bevestigd

Er waren al een tijdje geruchten over een Ico & Shadow of the Colossus HD bundel bekend door de webshop van Walmart, maar deze geruchten lijken nu eindelijk werkelijkheid te zijn geworden. In het Japanse magazine Famitsu, voor velen de betrouwbaarste bron voor al het gamenieuws, zijn deze twee games bekend gemaakt.

Op het moment lijkt het echter niet te gaan om een bundel, maar om twee losse remakes. Het tijdschrijft beschrijft namelijk dat twee games naar HD kwaliteit gebracht worden. Sony kan natuurlijk altijd nog gaan voor een gebundelde versie van de twee games in Europa, maar indien je niet kan wachten op de HD remakes van deze games zal je ze apart moeten importeren.

Waarschijnlijk komt de officiële aankondiging van Sony zelf op de Tokyo Game Show tijdens de presentatie van The Last Guardian. Wij houden je in ieder geval op de hoogte.

 1.    1865 XP
  elazzja's avatar

  Is het een remake met nieuwe engine enzo of is het een HD remake 60 fps

 2.    191 XP
  pronk's avatar

  yess kan niet wachten 🙂

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  @elazzja: HD remake zoals gow 1 en 2.

 4.    292 XP
  Jasper611's avatar

  YEEEES dan kan ik eindelijk ophouden met zoeken naar deze 2 toppers! 😀

 5.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  @Jasper611: Zo Denk dat ik morgen maar eens 1 van deze 2 games in mijn Ps3 60 gb stop, en mijn reciever de game laat upscalen naar 1080p zodat ik hem mooi in 1080p kan spelen.