Gisteren kwamen we al met het nieuws dat er mogelijk wat nieuwe karakters voor Marvel vs. Capcom: Infinite waren gelekt en vandaag zijn de buren van Capcom aan de beurt, namelijk Bandai Namco. Er lijken nu namelijk ook wat personages van SoulCalibur VI te zijn gelekt.

Waarom is dit lek interessant? Wel, het is dezelfde Reddit gebruiker, genaamd Vergeben, die eerder al de komst van SoulCalibur VI had gelekt. De kans lijkt dus aanwezig dat de onderstaande informatie klopt.

In de lijst met namen zitten voornamelijk bekende personages die we nog uit voorgaande delen kennen. Volgens Vergeben zullen de volgende personages in ieder geval voor gaan komen in SoulCalibur VI: Kilik, Xianghua, Maxi, Siegfried, Nightmare, Taki, Talim, Ivy, Cassandra, Astaroth en Tira.

Ook zouden Zasalamel en Amy door Bandai Namco in overweging zijn genomen, maar de mogelijkheid bestaat dat zij ofwel als DLC verschijnen of zelfs pas in het volgende deel van SoulCalibur. Dit is natuurlijk nog steeds puur een gerucht, maar we hopen snel wat verduidelijking te krijgen.