Wordt Devil May Cry 5 aangekondigd op de E3?

Ontwikkelaar Capcom heeft al eerder aangekondigd wat ze allemaal op de E3 zouden gaan laten zien. Zo zouden er onder andere teasers, trailers en details worden vrijgegeven van games als Lost Planet 2, Dead Rising 2, Resident Evil: Darkside Chronicles. Naast deze games die al aangekondigd waren heeft Capcom ook uit de doeken gedaan dat ze twee nieuwe titels zouden aan gaan kondigen. Eén van deze twee titels is al bekend namelijk Tatsunoko vs. Capcom. Over de tweede titel was nog niks bekend. Vandaag zijn er echter hele interessante geruchten het internet op geholpen.

De site CriousGamer beweert namelijk dat ze van hun bronnen te horen hebben gekregen dat de tweede aankondiging van Capcom niets minder zal zijn dan het vervolg op Devil May Cry 4, Devil May Cry 5. Ook zou de game niet alleen op de PS3, Xbox 360 en PC uitkomen, maar zou er ook nog een speciale Wii versie worden uitgebracht van dit vervolg. Capcom zou op de E3 een teaser van 1 minuut en 32 seconde laten zien van Devil May Cry 5 en in deze teaser zou ook nog eens de release datum van de game staan. het blijft natuurlijk allemaal een gerucht, maar het is wel een gerucht dat wel eens waarheid zou kunnen zijn. We zullen het zien op de E3.

10 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Laat het waar zijn (A)

 2.    127 XP
  LEROYJ's avatar

  nevermind, fout bericht

 3.    277 XP
  RevXxx's avatar

  Dmc5. 🙂
  dat zou mooi zijn.

 4.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  Hoeft van mij niet, zijn betere games dit jaar :). Maar deze kan er eigenlijk ook nog wel bij hoor :).

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  waarom een wii versie??

 6.    107 XP
  tamil112's avatar

  nou, de swaard kan je leuke mee swaaien met die controllers! leuke voor kids!

 7.    335 XP
  ss2pascal's avatar

  En ja hoor… Weer een spel op mijn wanted list.

  Ik hoop dat het waar is.

 8.    673 XP
  Younistyle's avatar

  Noooo freaking way!!!!!
  Ik hoop echt dat deze uitkomt!!!

 9.    369 XP
  matthijs222's avatar

  JAAA JAAA JAAAAAA!!!!
  KEIHARD!!!!
  AUB!!! LAAT….DEZE…KOMEN!!!!!!

  heb de 4e en dat was echt fckin harde game, als ze bij deze dan nog ff een verbeterde online modus bouwe, dan wordt dit egt de beste game EVER!!!

 10.    442 XP
  rwss's avatar

  ‘k Vond Devil May Cry 4 een beetje zwak, geen normale overgangen als je door een deur moest of het level klaar was, hoop dat ze dat in het nieuwe deel niet meer zo doen, vondt ook de verhaal lijn niet zo geweldig.

  Waarom een Wii versie, is XBOX 300 en 60 al niet genoeg, wii is ook nog
  n’s zo lekker gelimiteerd!