De volgende grote PlayStation 4 firmware update lijkt erg dichtbij te zijn, zo blijkt uit een rekruteer bericht van Sony. Men is namelijk op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen aan het beta testen van de nieuwe PS4 firmware met versienummer 5.50.

Deze blogpost verscheen net op de Japanse versie van het PlayStation blog, maar moet nog verschijnen op de Noord-Amerikaanse en Europese veriant. Details over de inhoud van de update geeft men jammer genoeg nog niet, hier wacht men blijkbaar nog even mee.

Je opgeven voor de beta met een Europees PlayStation Network account is al wel mogelijk, de registratie is hier geopend. We zijn erg benieuwd wat firmware 5.50 te bieden zal hebben, tot nu toe heeft Sony in ieder geval nog niet teleurgesteld met firmware updates.

Wel is er één functionaliteit waar we allemaal naar snakken, namelijk het wijzigen van je PlayStation Network ID. Shawn Layden gaf eerder aan dat deze functionaliteit nog dit jaar zal verschijnen, we zijn dus benieuwd of dit met 5.50 mogelijk gaat zijn.