http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4c90a02dc3b48.jpg 

We komen elke dag weer een stukje dichter bij het einde van het jaar, wat altijd een drukke tijd is op gamegebied. Grote releases komen in de schappen, terwijl er ook een hoop wordt doorgeschoven naar het volgende jaar. Dit wordt niet gedaan om vervelend naar ons te doen, maar om tussen de concurrentie uit te komen. Dit heeft allemaal gevolgen voor de verkoopcijfers en die zijn natuurlijk erg belangrijk voor de studios.

Zo ook THQ, die zijn nieuwe releasekalender laat zien. Verschillende games zijn verplaatst, terwijl andere games juist een vaste datum hebben gekregen. Zo is Red Faction: Armageddon doorgeschoven naar mei 2011, wat een rustige tijd is kwa games.

Tevens zien we op deze kalender dat MX vs. ATV: Alive rond de lente van 2011 wordt verwacht, terwijl de titel Warhammer 40K: Space Marine wordt doorgeschoven naar de warme zomer. THQ is dus echt bezig met het uitspreiden van zijn titels, wat wij eigenlijk best wel prettig vinden. Wat heb je aan veel games als je geen tijd hebt om ze te spelen?