Kingdom Come: Deliverance laat ons kennismaken met het middeleeuwse leven dat ontwikkelaar Warhorse Studios heeft gecreëerd. Net zoals in de echte middeleeuwen zal je in deze actie-RPG moeten vechten met anderen. PlayStation Access heeft nu een nieuwe video uitgebracht die nader op de combat van de game ingaat.

Naast zwaardvechten zal het ook mogelijk zijn om je tegenstanders met andere wapens, zoals een pijl en boog, te lijf te gaan. Het vechten zelf draait om stamina. Als je geen stamina meer overhebt, kan je niet langer blokken en een slag van je tegenstander zal sowieso je health doen verminderen. Wat ook opvalt in de video hieronder, is dat het vizier van je helm redelijk het zicht belemmert, hoewel dat per helm verschilt. Voor alle andere details check je de video.

Kingdome Come: Deliverance komt al bijna uit. De release staat gepland voor 13 februari en de game zal uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Wil je meer weten over deze titel? Klik dan hier voor onze uitgebreide preview.