De volgende uitbreiding voor Battlefield 1 heet Apocalypse en EA heeft bekendgemaakt dat we die in februari mogen verwachten. Helaas gaf de uitgever nog geen releasedatum vrij voor deze uitbreiding, dus daar komen we later nog even op terug.

De Apocalypse uitbreiding voor Battlefield 1 bevat 5 nieuwe multiplayer maps en dat zijn de volgende:

  • Passchendaele
  • Caporetto
  • Somme
  • London Calling
  • Razor’s Edge

De uitbreiding zal eerst beschikbaar worden gesteld voor Battlefield 1 Premium Pass houders. Naar verwachting zal het Apocalypse pakket dan twee weken later los te koop worden aangeboden. Hieronder een wat meer gedetailleerde omschrijving van Apocalypse.

Battlefield 1 Apocalypse voegt vijf nieuwe multiplayer-maps toe aan de game, waaronder de bloederige, modderige hel van Passchendaele en de confrontatie tussen Oostenrijk en Italië in Caporetto: twee van de meest beruchte gevechten tijdens de Eerste Wereldoorlog. De pittoreske tarwevelden bij de rivier de Somme veranderen in een nachtmerrie na allesverwoestende artillerie-aanvallen. Op de maps London Calling en Razor’s Edge kunnen spelers hun vliegeniersfantasieën uitleven in luchtgevechten en heer en meester over het luchtruim worden in de nieuwe Air Assault-spelmodus. Spelers kunnen ook aan de slag met nieuwe voertuigen, wapens, en gadgets, samen met nieuwe rangen, Service Assignments, specialisaties en Dog Tags.