Een samenwerking tussen PlayStation en één van de grootste namen uit de NBA, Paul George, levert een nieuw paar Nikes op. De nummer 13 van Oklahoma City Thunder heeft samen met Sony PlayStation een schoen ontworpen, genaamd de PG-2 ‘PlayStation’ Colorway.

Of de schoen ook daadwerkelijk mooi is geworden, dat laten we even in het midden, dat is immers een kwestie van smaak. Wel kunnen we er zeker van zijn dat deze schoen waarschijnlijk de boeken in gaat als een collector’s item. Speciale edities van Nike’s leveren behoorlijk wat geld op en dat zal met dit paar ongetwijfeld niet anders zijn.

Overigens een grappig detail, de tong van de schoen die op je wreef rust, licht op dezelfde manier op als de PS4-console. Verder heeft men ook het iconische PlayStation logo in leer op de schoen geborduurd.

Check een video van de schoenen hieronder. Dit paar lanceert op 10 februari, volgens de blogpost zal dit wereldwijd zijn. Op Nike Launch in Nederland zijn de schoenen echter nog niet te zien, wel op de Amerikaanse site.

  • The tongues of the shoe sport the PG and PlayStation logos, which illuminate and pulsate blue just like when turning on the console
  • The back heel of the left shoe has a unique barcode that contains a PSN voucher code, which can be redeemed at PlayStation Store for a Paul George Dynamic Theme for your PS4
  • The colors of the sneaker pay homage to the buttons on the DualShock 4 controller
  • The iconic PlayStation symbols are embossed in patent leather on each shoe
  • The look of the PG Dynamic Theme is reflected in the sock liner on each shoe