Activision en Sledgehammer Games hebben een nieuw in-game evenement voor Call of Duty: WWII aangekondigd in het teken van de eerste uitbreiding voor de game, The Resistance. Dit evenement zal morgen van start gaan en in totaal 5 weken duren.

Een aantal van de nieuwe zaken die tijdens dit evenement gratis beschikbaar zullen zijn, zijn nieuwe wapens, uniformen en een nieuwe divisie, namelijk de Resistance divisie. Samen met deze gratis content zullen er ook nog verschillende 2XP playlists zijn en nieuwe modi.

De Resistance divisie komt met een tactische knife skill, het nieuwe 9mm SAP pistool en verschillende andere skills, waaronder de mogelijkheid om de mini-map van tegenstanders te verstoren.

De nieuwe modus heet ‘Prop Hunt’ en hierin moeten spelers zich vermommen als allerlei willekeurige dagelijkse objecten. Het ene team vermomt zich en het andere team moet de spelers vinden en uitschakelen. Een andere modus die naar de game komt is ‘Demolition’, waarin spelers bommen moeten plaatsen achter vijandelijke linies daar waar de tegenstander dat uiteraard moet zien te voorkomen.

Als laatste zullen spelers uiteraard nieuwe Supply Drops kunnen verdienen die geheel in het teken van dit evenement staan. Ook kan je deze Supply Drops verdienen door dagelijkse opdrachten of anders contracten te voltooien.

Hieronder het complete schema voor de komende weken. Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

blank

blank