The Hidden Ones uitbreiding voor Assassin’s Creed: Origins verschijnt vandaag. Om de release te vieren heeft Ubisoft een launch trailer uitgebracht die het één en ander van de nieuwe content laat zien.

Interesse in The Hidden Ones? Je kan deze uitbreiding in de PlayStation Store vinden voor €9,99. Beschik je over een Season Pass? Dan kan je de content kosteloos binnenhalen. Twijfel je nog? Wacht dan even onze DLC Special af die we zo snel mogelijk zullen publiceren.

Deze verhalende uitbreiding bouwt verder op de groei van de Brotherhood en neemt spelers mee tot vier jaar na de gebeurtenissen in Assassin’s Creed Origins. Hier gaan ze de strijd aan met een Romeins leger dat een nieuwe regio van de wereld bezet houdt: de Sinai. Deze uitbreiding verhoogt de level cap naar 45, waardoor spelers hun personage nog verder kunnen upgraden en uitbouwen. Verder krijgen alle spelers toegang tot vier nieuwe Legendarische wapens, een nieuwe outfit, twee nieuwe zadels, verschillende nieuwe wapens en twee nieuwe levels voor alle zelfgemaakte gear.