Vanaf morgen is het weer zover, de MediaMarkt ‘BTW weg ermee’-actie gaat dan namelijk van start. Dat betekent een fikse korting op heel veel elektronica, bijvoorbeeld televisies, home cinema sets, soundbars en koptelefoons. Jammer genoeg zijn er ook veel producten uitgesloten, waaronder games, console hardware en Apple-producten. Dat mag de pret echter niet drukken, want een goede soundbar of 4K HDR TV draagt natuurlijk enorm veel bij aan een goede game ervaring.

Dit is dan ook het uitgelezen moment om een nieuwe televisie of audioset voor een zacht prijsje te kunnen kopen. Is het niet bij MediaMarkt? Dan wel bij één van de vele andere elektronicazaken, deze matchen namelijk vaak het aanbod en prijzen van de MediaMarkt. In sommige gevallen gaan andere winkels zelfs nog goedkoper zitten dan de MediaMarkt, maar geen paniek, MediaMarkt heeft een laagste prijsgarantie.

Woensdag om 18:00 uur opent de BTW-actie zich voor clubbleden. Je kunt jezelf hiervoor kosteloos aanmelden op hun website. Ben je geen clublid? Dan kun je vanaf donderdag 00:01 uur gebruik maken van de actie.

Klik hier om naar de BTW-actie te gaan