Eerste scans van Dragon Ball: Raging Blast

Eerder vandaag konden we jullie vertellen dat Namco Bandai een nieuwe Dragon Ball Z game heeft aangekondigd. De sub titel voor deze game is Raging Burst. De game was aangekondigd in een Japans game magazine en wij hebben nu de scans van het Japanse magazine. Helaas worden we er niet veel wijzer van. Hopelijk maakt Namco Bandai binnenkort meer details over deze game bekend aangezien er op dit moment zo goed als niets bekend is over Dragon Ball: Raging Blast behalve dat het weer een vecht game gaat worden zoals zijn voorgangers. De game moet dit jaar nog uitkomen in Japan op de PS3. Wanneer en of er een EU of Amerikaanse release komt is nog niet duidelijk.

[nggallery id=50]

13 reacties

 1.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  Ziet er bijna hetzelfde uit als BL.

 2.    277 XP
  RevXxx's avatar

  niet veel plaatjes.

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  @SyncPeter: En daarom ga ik hem halen 😀 Ik weet het nu al 😀

 4.    508 XP
  NightHawk's avatar

  Dit doen ze eigenlijk al hele tijd opnieuw sinds de PS1 en toch verkoopt het nog zo goed, zijn mensen echt zo dom of lijkt het enkel maar zo?

  Het spijt mij hoor maar de Dragon Ball franchise is de meest uitgemolken serie die in mij opkomt, buiten de eindeloze, waardeloze Sims uitbreidingen.

 5.    954 XP
  Callme's avatar

  mwa, dragonball games zijn wel vaak leuk maar het is niet echt vernieuwend nee..

 6.    508 XP
  NightHawk's avatar

  Ja sorry, ‘k liet mij ff gaan. Maar ik herinner me nog dat ik hyped was voor Budokai 1 en sindsdien zijn er denk ik alweer 10 of zelf meer games uitgekomen die net hetzelfde zijn.

  Weet je wat nice zou zijn, een soort action/adventure over Dragonball. Je weet wel, waarin Goku nog klein is en er nog een leuk verhaaltje is. Nu ik er eigenlijk zo aan terugdenk is de Z-serie na Vegeta kut. Geen grappige dingetjes meer, alleen nog maar een kwartiertje chargen voor een aanval en een kwartiertje tieren als een gek (in de aflevering dan toch zkr).

 7.    72 XP
  ashjafm's avatar

  Shit !! Dit is echt geweldig nieuws ik hoopte al op een nieuw dbz spel, want bl was niet echt wat ik verwachte. Ik hoop dat deze meer lijkt op budokai tenkaichi.

  @Nighthawk

  Mensen zijn niet dom, maar mensen zijn trouwe fans, zie het maar als een port. Je kan voor het zelfde geval sony de schuld blijven geven, omdat ze alsmaar nieuwe console uitbrengen, maar niemand doet dat. Ik ben sinds het begin van Dragonball al fan van de serie en elke keer is een game vernieuwend naar mijn ervaring, meer characters of betere graphics.

  Het probleem is dat dragonball een oude anime is en nog oudere manga. Ik ken nauwelijks zulke oude anime’s die nu nog een game hebben op de Ps3. Voor mij is dit de reden waarom dbz (voor mij) uniek is !!

 8.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  Ik vond het vroeg echt zo vet, maar heb alleen de game op de GBA Advance gespeeld. En kon de serie ook bijna nooit helemaal kijken, begon op dezelfde tijd dat school uitwas.

 9.    673 XP
  Younistyle's avatar

  @NightHawk: Is niet altijd zo…
  Ik had bijvoorbeeld Burst Limit vanwege de graphics upgrade en Tenkaichi vanwege de gehele nieuwe gameplay…. maar het ziet er naar uit dat dit dus niet a la tenkaichi is geworden…

 10.    508 XP
  NightHawk's avatar

  Dat weet ik wel hoor, ze zijn niet dom maar fans kunnen ook bij bepaalde games blijven. Ik ben (was) ook een zeer groot fan van de Dragonball mangas tot en met het laatste gevecht met Piccolo. Wat jij noemt meer characters is ook al uitgemolken geweest, dat bedoel ik, kijk naar de Budokai Tenkaichi reeks. Bij Budokai ging het nog met elke keer nieuwe characters maar bij Tenkaichi deden ze weer net hetzelfde, terwijl ze gewoon ook van eerste keer alle chars erin kunnen steken.

  Games met consoles vergelijken vind ik niet kloppen. Die consoles zijn soms net nodig om vernieuwende, betere games te maken. Zo kun je met betere technologie betere AI maken, meer vijanden op het scherm, je kan gewoon meer doen zoals je dat in je gedachten hebt.

  Ach ja, het spijt me als ik hier een paar DBZ fans heb gekwetst maar zo denk ik erover.

 11.    227 XP
  TA FatihTalha TR's avatar

  Volgens mij gaat de gameplay zoals tenkaichi worden, want als je kijkt naar de 2de screen zie je Piccelo die special beam cannon doet. De personage hier staat zoals bij tenkaichi.

 12.    6677 XP
  Myx's avatar

  @TA FatihTalha TR: Hoop eigenlijk van niet, vond dat een beetje raar. Gewoon lekker als burst limit 😀

 13.    72 XP
  ashjafm's avatar

  @Myx:

  Burst Limit was niet slecht, maar om eerlijk te zijn was shin budokai beter dan Burst Limit dat betekent dus dat dragonball achteruit gaat als ze die manier blijven gebruiken.