Take-Two Interactive, het moederbedrijf achter 2K Games en Rockstar Games, heeft laten weten op 7 februari haar kwartaalcijfers bekend te maken. Naast achterom kijken is het vaak ook een moment van vooruitkijken. Aandeelhouders zijn erg benieuwd of alles nog op schema ligt en of er wellicht nieuwe games bij gaan komen.

Het is daarom een belangrijk moment voor Take-Two om te bewijzen dat Red Dead Redemption 2 nog steeds klaar is voor een release in de lente van 2018. Het is alweer langere tijd redelijk stil rondom de game en zoals gewoonlijk doet men geen uitspraken buiten de officiële persmomenten om.

Het is aannemelijk dat men dus, om eventuele vragen te voorkomen, een persmoment kiest alvorens de bekendmaking van de kwartaalcijfers op 7 februari. De vorige Red Dead Redemption 2 trailer kwam twee dagen voor het bekendmaken van de kwartaalcijfers uit en tevens maakt men vaak de GTA Online plannen kenbaar alvorens de meeting.

In de komende weken verwachten we dus mogelijk nieuwe informatie over Red Dead Redemption 2. De vraag is alleen of dit positief gaat zijn of dat de game opnieuw wordt uitgesteld. Mocht er geen nieuws zijn alvorens de aandeelhoudersmeeting, dan zijn we toch bang dat de game opnieuw uitgesteld gaat worden.