Afgelopen week bracht Square Enix de nieuwe game van de makers van I am Setsuna uit, Lost Sphear. De review van die game mag je in de loop van volgende week verwachten, maar vandaag kan je in ieder geval alvast wel meedoen aan een prijsvraag.

In samenwerking met Square Enix mogen we namelijk twee exemplaren van de game weggeven. Om daar kans op te maken, dien je de onderstaande drie vragen te beantwoorden.

Vraag 1: Hoe heeft de hoofdpersoon in Lost Sphear?
Vraag 2: Wie is verantwoordelijk voor de soundtrack van de game?
Vraag 3: Wat zijn Vulcosuits?

Weet jij de antwoorden? Volg dan de onderstaande stappen en stuur je antwoorden in. Zet voor het gemak ook even je adresgegevens erbij.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Lost Sphear'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Square Enix zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 februari 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Square Enix.