Monster Hunter World is nu een paar dagen uit en als je liefhebber bent van die game én Street Fighter, dan is er leuk nieuws. Capcom zal Ryu en Sakura uit de fighter op 16 februari naar Monster Hunter World brengen.

Het gaat hier om complete armor sets en natuurlijk de personages die je in de game kan gebruiken. Het is echter niet mogelijk om bepaalde armor onderdelen van Ryu of Sakura te combineren met andere items.

Om de personages te bemachtigen zul je binnenkort een quest kunnen starten, mits je over een Street Fighter V savefile beschikt op je PlayStation 4. Als je de quest voltooid, dan krijg je ‘SFV Tickets’ en die kan je inwisselen voor Ryu of Sakura.

Wat nu als je niet over een Street Fighter V savefile beschikt? Geen probleem, de quest zal later in de normale quest rotatie opgenomen worden, zodat iedereen uiteindelijk de personages kan bemachtigen. In aanvulling daarop zul je later in februari nog verschillende gestures kunnen kopen, namelijk ‘Hadoken’ en ‘Shoryuken’ voor ongeveer €2,- per stuk.