TGS 10: Firmware 3.5 met 3D Blu-Ray support

De Sony persconferentie is 40 minuten geleden van start gegaan. Tot nu toe was er vrij weinig wat we nog niet wisten, maar nu komt Sony met firmware 3.5. Deze firmware zal een update bevatten voor 3D Blu-Rays, waarmee de PlayStation 3 dus volledig uitgerust is voor het 3D tijdperk. Firmware 3.5 zal beschikbaar zijn om te downloaden op 21 september.

Op het moment is dit de enige bekende feature die firmware 3.5 ons gaat brengen, dus of deze nieuwe firmware ook de recente problemen met firmware 3.42 gaat oplossen is nog niet bekend, maar de Sony persconferentie op de Tokyo Game Show is nog lang niet afgelopen. Houd ps3-sense in de gaten indien je meer wilt weten.

 1.    270 XP
  fl1pp13's avatar

  Nog niet zo bijzonder voor velen onder ons, want wie heeft er al een 3D tv?

 2.    16 XP
  System_R's avatar

  Ik heb al een 3D tv. Je gaat er even voor het gemak vanuit dat omdat jij er geen hebt, er niemand een heeft? En ik kan zeggen, 3D gaming is het helemaal! Ik heb alle ps3 games die tot nu toe in 3D speelbaar zijn en dat is helemaal top. Daarnaast heb ik ook een aantal van de 3D blu-rays die er zijn, ook die zijn helemaal overweldigend!

 3.    2 XP
  nosomoho's avatar

  Ik!

 4.    153 XP
  noot's avatar

  haha dan word het toch maar is sparen voor een 3d tv

 5.    442 XP
  rwss's avatar

  $ony steekt te veel energie in inrelevante zaken,
  ze mogen eens wat meer energie steken in wat de
  gebruikers van hun producten vragen.
  3D is nog niet mainstream, maar de vraag voor
  cro$$ game chat en P$2 Emulatie wel.

  Voor velen is 3d televisie nog te duur en gewoonweg
  te on praktisch met die brillen die er voor nodig zijn.

 6.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  @rwss:
  Cross game chat: Skype tada croos game chat
  ps2 emulatie: zon beetje iedereen die ps2 spellen heeft heeft ook een ps2 dus waarom ps2 emulatie?
  3D: nieuwe feature die nog geen game console heeft en 3d tv’s worden toch echt steeds meer verkocht dus mooie nieuwe toevoeging

 7.    35 XP
  Black Crow's avatar

  Geloof mij nou. Geef je geld niet uit aan die 3D zooi! Het is voor nu iets nieuws wat iedereen wil hebben, het wordt helemaal gehyped, maar deze techniek is ten eerste nu al achterhaald vanwege de brillen die je met de huidige tv’s nodig hebt en ten tweede wordt dit helemaal uitgemolken terwijl er al veel vernieuwendere 3D technieken zijn! Zo is het bijv ook gegaan met HD-ready tv’s, in zeer korte tijd verschenen de full HD’s.

  Kortom samenvatting van mijn pleidooi:

  ik doe niet mee met deze hype en wacht op het echte 3D…Mark my words!

 8.    5 XP
  warphoenix_nl's avatar

  doe mij maar liever ps2 support op de ps3, heb toch geen 3d tv en ben die ook niet van plan te kopen heb net een led tv gekocht

 9.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  ik zal er vrij weinig aan hebben 🙁

 10.    6677 XP
  Myx's avatar

  @fl1pp13: Dat dus 🙁

 11.    442 XP
  rwss's avatar

  nis-gens, Cro$$ game chat via Skype kan maar is onpraktisch omdat je daarvoor nog een pc of een apple computer moet hebben aan staan en p$2 emulatie voor mensen die geen p$2 willen omdat ze een p$3 hebben en toch p$2 spellen willen draaien.
  Het is ook nog eens veel praktischer en staat veel opgeruimder als je een machine hebt staan die alles kan in plaats van meerdere machines en het zou gewoon een leuke bij bijkomstigheid zijn voor een p$3 gebruiker.
  Dat zijn zo’n beetje waar veel p$3 gebruikers om vragen.

  Verder voeg ik mij tot de zelfde conclusie als Black Crow.