TGS 10: Ni No Kuni komt in 2011

Zojuist is level-5 hotshot Akihiro Hino het podium opgekomen. Hij heeft aan aantal aankondigingen gedaan voor de Playstation Portable, maar een paar minuten geleden is ook Ni No Kuni aangekondigd. Deze Japanse RPG zal ergens in 2011 in de winkels liggen.

Ni No Kuni zal niet dezelfde gameplay hebben als zijn Nintendo DS tegenhanger, dus verwacht geen typische Dragon Quest stijl RPG op de PlayStation 3. Ni No Kuni zal draaien om Oliver, een 13 jarige jongen wiens moeder snel in het verhaal overlijdt. Het wezen wat we naast Oliver zien op de bovenstaande headliner is Shizuku, een fee die Oliver leidt naar de wereld van “Ninokuni”. Deze wereld staat parallel op die van Oliver waardoor hij een kans krijgt zijn moeder weer tot leven te wekken.

Voor mij is het allemaal erg verwarrend maar ik ben dan ook niet zo thuis in JRPG games. Staan jullie wel te popelen om deze titel?

 1.    806 XP
  ShadowhunterrX's avatar

  Is het niet een beetje vroeg om al een mening klaar te zetten voor info minder dan 7 zinnetjes 😛

  Wat is hier eigenlijk zo verwarrend aan ?
  Mss kan die iets terugdraaien .

  Ja dan is het zeker verwarrend XD

 2.    374 XP
  Goliath's avatar

  @ShadowhunterrX: Het is geen mening in de vorm van dat ik het slecht vind ofzo, ik vind het alleen een verwarrend verhaal om 6 uur s’ochtends XD

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  kan me niet voorstellen dat dit goed verkoop in Nederland maarja

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ik heb het gezien op de ds en het was echt super vet, ik mis dit soort spellen echt heel erg en zal het echt kopen.