Yakuza 6: The Song of Life zal niet alleen een ijzersterk verhaal hebben, de game bevat ook verschillende mini-games. SEGA heeft een nieuwe trailer uitgebracht om één van deze mini-games in het bijzonder onder de aandacht te brengen, de Clan Creator.

Clan Creator zal een real-time strategy mini-game zijn. Het is de bedoeling om jouw eigen Kiryu Clan te vormen en deze tegen andere computergestuurde clans te laten vechten. Jouw clan bestaat uit leden met de rang Common, Rare en Super Rare en tevens kan het uit bekende karakters uit eerdere Yakuza-games bestaan.

De clanleden rekruteer je in-game zelf of door middel van codes die her en der verspreid zullen zijn in andere Yakuza 6: The Song of Life trailers. Zo is in de onderstaande trailer onder andere de code ‘BLACKPANTSKOMEI’ te vinden. Zie jij andere codes, laat het hieronder zeker even weten.

Als je het uiteindelijke doel hebt gehaald door de 6 andere bendeleiders, de Lunatics, te verslaan, is de pret nog niet voorbij. Je kan dan namelijk ook jouw Kiryu Clan online tegen andere Kiryu clans van andere spelers laten vechten.

Yakuza 6: The Song of Life ligt op 20 maart exclusief voor de PlayStation 4 in de winkels.