Jaren geleden maakte de maker van Gran Turismo een uitstapje naar tweewielers. In 2006 verscheen de motor simulator Tourist Trophy voor de PlayStation 2 en fans vragen al sindsdien om een nieuw deel. Sinds die tijd is Yamauchi echter alleen maar bezig geweest met Gran Turismo, maar Tourist Trophy is hij niet vergeten.

In een interview op de Tapei Game Show werd Yamauchi door Gamewatch (Via GTPlanet) gevraagd of er ooit nog wat met Tourist Trophy gedaan gaat worden. Het mag geen verrassing zijn dat er momenteel geen concrete plannen zijn, maar vergeten is Yamauchi de game allerminst.

Hij vertelde dat het idee voor een nieuwe Tourist Trophy altijd ergens in zijn hoofd blijft rondspoken, maar het ziet er niet naar uit dat we op korte termijn een nieuw deel mogen verwachten. Interessant genoeg voegde Yamauchi hier nog wel aan toe dat motoren misschien ooit toegevoegd kunnen worden aan Gran Turismo, dat in plaats van een aparte game.

Ondanks dat we op korte termijn dus geen nieuwe Tourist Trophy hoeven te verwachten, is een nieuw deel gelukkig niet uitgesloten.