Gran Turismo Sport is nu enkele maanden verkrijgbaar en deze game ontvangt natuurlijk degelijke ondersteuning met nieuwe content, modi en meer. Polyphony Digital richt zich voorlopig nog op deze game, maar dat niet zonder ook alvast vooruit te kijken.

In een interview op de Tapei Game Show vertelde Kazunori Yamauchi aan Gamewatch (Via GTPlanet) dat hij al aan het nadenken is over een nieuwe Gran Turismo. Toen hem werd gevraagd of dit Gran Turismo 7 betrof, gaf Yamauchi aan dat hij dat nog niet wist. Dat simpelweg omdat hij nog niet bepaald heeft of de nieuwe game een nummer of subtitel krijgt.

Veel meer kon hij helaas nog niet kwijt en het zal ongetwijfeld nog wel even duren alvorens een nieuw deel het daglicht ziet. Zorgen over Gran Turismo Sport hoeven we ons niet te maken, want Yamauchi gaf aan dat de game tegen het einde van z’n leven wellicht over 500 auto’s beschikt. Op dit moment is het aanbod nog niet eens 200, dus voordat de 500 bereikt wordt zijn we al snel een geruime tijd verder.