http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4c91ba9a838b3.jpg

De Tokyo Game Show is al bijna een dag bezig en vele shows zijn al geweest. Zo ook die van Sony, die jammergenoeg bijna volledig in het Japans was. We hebben er hierdoor niet veel van meegekregen en zullen misschien maar beginnen met een cursus Japanse taal voor volgend jaar.

Er zijn echter wel wat kleine, maar niet bepaald onbelangrijke, dingen die ons zijn opgevallen. Een van deze dingen was de remake van Ico en Shadow of the Collosus. Hier werd de laatste dagen veel over gespeculeerd, maar niets was zeker. Hier kwam echter verandering in met de komst van de Tokyo Game Show waar deze twee meesterwerkjes werden aangekondigd.

Wij hadden echter nog niets gezien van deze twee games en het was dus maar afwachten of ze de verwachtingen waar zouden maken. Er ligt veel druk op de schouders van ontwikkelaar Team Ico. Maar nu we deze beelden hebben gezien weten we bijna zeker dat het weer een spektakel wordt. Let op, er is niet veel te zien, maar wat je ziet is echt prachtig.

09:22 edit: De beelden die zijn getoond op de conferentie zijn zojuist gepost, deze kan je bewonderen in het 2e filmpje.