Verschillende oud-ontwikkelaars van Evolution Studios (bekend van MotorStorm en Driveclub) zijn bij Codemasters aan de slag gegaan. Het nieuwe project waar zij mee bezig zijn is de racegame Onrush die eind oktober vorig jaar werd aangekondigd.

Codemasters heeft nu bekendgemaakt wanneer we deze game mogen verwachten en dat is op 5 juni later dit jaar. De release is dus dichterbij dan verwacht en samen met de bekendmaking van de releasedatum, gaf de ontwikkelaar ook nog wat informatie vrij over de pre-order bonus, een beta en de Deluxe Edition.

Als je de game in pre-order plaatst in de PlayStation Store, dan krijg je vroegtijdig toegang tot de beta die in mei gehouden zal worden. Of de beta later in mei nog opengesteld zal worden voor alle andere spelers is niet bekend, maar gezien er ‘early access’ bij de beta staat, wekt dat de indruk van wel.

Naast een gewoon exemplaar zal er op 5 juni ook nog een speciale editie uitkomen en dat is de Deluxe Edition. Deze editie bevat alleen maar in-game content, wat vooral cosmetisch is. Details van de inhoud hieronder.

  • 8x Deluxe Vehicle Designs
  • 2x Track Tombstones
  • 8x Console exclusieve Vehicle Designs
  • Vortex Buggy

Hoeveel deze editie kost is nog niet bekend. Hetzelfde geldt voor de gewone uitgave van de game.