TGS 10: The Last Guardian trailer

Na het geweld van de persconferentie van Sony op de  Tokyo Game Show vanochtend, beginnen de eerste trailers die daar getoond zijn gepubliceerd te worden voor het grote publiek. Zoals beloofd is hier dus de trailer van The Last Guardian, de nieuwste topper van Team Ico.

In deze beelden is te zien wat voor grafisch geweld Team Ico met The Last Guardian ons gaat leveren, wij kunnen in ieder geval niet meer wachten tot we aan de slag kunnen met de Ico & Shadow of the Colossus bundel in 3D en natuurlijk met The Last Guardian.

The Last Guardian staat gepland voor een release in Japan rond het 4e kwartaal van 2011. Tot het zover is kan je hieronder de zojuist vrijgegeven trailer bekijken.

 1.    88 XP
  Caemgen's avatar

  Fantastisch nieuws!

 2.    3745 XP
  vinnie1234's avatar

  Sommige dingen ga ik hier van kwijlen, andere dingen vind ik dan weer zo lelijk 🙁

 3.    369 XP
  matthijs222's avatar

  @vinnie1234: precies… toen dat beest dat joch optilde zag het er echt fail uit…

 4.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  waait het daar de hele tijd en overal? dat jasje/jurkje van dat ventje waait de hele tijd als een bezetene! hoop dat dat in de final build niet zo is..verder echt zoveel zin in deze game,net als de ICO/SoTC remake collectie!

 5.    5494 XP
  7th-son's avatar

  ik zit hier echt met een bek vol tanden
  damn wat ziet dit er gelikt uit!

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  4e kwartaal 2011 in Japan pas. Dan hebben ze nog genoeg tijd om het een perfecte game te maken

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  ik wil dat jongetje zijn

 8.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  @matthijs222: Klopt, dat jongetje lijkt net uit een andere game te komen. Dat grote beest is wel weer wat anders dan die hond uit Fable II, hoop wel dat dit beest niet dood gaat, anders moet ik weer iemand opofferen ;). Duurt weer veel te lang voordat deze game uit komt, maar goed komende maanden worden we bijna dood gegooid met geweldige nieuwe games.