TGS 10: Nieuwe trailer van Castlevania: Lords of Shadow

Ook deze Castlevania: Lords of Shadow is van de partij in Tokyo. De game heeft een schitterende nieuwe trailer gekregen, wellicht een van de laatste aangezien de game komende oktober in de winkel te vinden zal zijn. De hardcore Castlevania fans wachten nu al een geruime tijd op een goede 3D Castlevania game en met Lords of Shadow ziet het er naar uit dat Kojima deze wens in vervulling wil laten gaan.

In Lords of Shadow speel je als Gabriël Belmont die zijn geliefde opnieuw tot leven wil wekken. Hiervoor heeft hij een speciaal masker nodig dat in vier stukken is verdeeld. Deze moet hij dus eerst bij elkaar zien te vinden. Lords of Shadow is een action game met verschillende RPG en strategy elementen. Zo verdien je, in Castlevania stijl, experience points voor elke vijand die je afmaakt en kan je hiermee weer nieuwe skills unlocken. Hieronder kan je de gloednieuwe trailer van Castlevania: Lords of Shadow bekijken vers van de beursvloer af.

 1.    140 XP
  fons78's avatar

  vetjes

 2.    50 XP
  brood-plank's avatar

  castlevaniaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dx

 3.    5494 XP
  7th-son's avatar

  al een oude trailer hoor
  maar goed, dit keer met japanse spraak

  HEBBUH!

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Echt zin om dit spel te spelen, alles ziet er zo vet uit, dit is dan denk ik eindelijk de eerste echte goede 3d versie van castlevania 😀

 5.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Niet normaal hoe deze game er uit ziet 🙂 🙂 🙂