Ubisoft heeft met Assassin’s Creed: Origins de franchise weer op de kaart gezet en de studio hoopt natuurlijk dat het volgende deel hetzelfde succes zal hebben. We weten nog niets over dit vervolg, maar een bron van PlayStation Universe meent hier wel al meer over te weten.

De bron is een voormalige medewerker van Technicolor – een bedrijf dat meerdere keren met Ubisoft heeft samengewerkt – en volgens hem gaat het volgende deel in de beroemde serie op het moment als ‘Assassin’s Creed: Dynasty’ door het leven. De kans is heel groot dat het hier nog om een codenaam gaat die uiteindelijk zal gaan veranderen.

Wel kunnen we natuurlijk uit de vermeende huidige naam een beetje afleiden wat we mogelijk van het spel kunnen verwachten. Als je Dynasty hoort, dan denk je al gauw aan China of Japan. Ubisoft heeft de franchise al eens in China af laten spelen, namelijk in de 2D platformer Assassin’s Creed Chronicles: China, dus lijkt Japan het meest voor de hand te liggen.

Het gaat hier natuurlijk wel om een gerucht, dus we kunnen nog niets met zekerheid zeggen. Maar een Japanse of Chinese setting zou natuurlijk helemaal niet verkeerd zijn.