Gisteren bracht Ubisoft een nieuwe trailer van Far Cry 5 uit. Deze trailer ging dieper in op het verhaal van de game. Mocht je de video hebben gemist, dan kun je die hier nog eens bekijken. De nieuwe trailer was echter niet het enige waar Ubisoft mee kwam omtrent Far Cry.

Ubisoft kondigde namelijk ook aan dat Far Cry 3, misschien wel het meest geliefde deel in de serie, zal verschijnen voor de PlayStation 4. De game wordt uitgebracht onder de naam Far Cry 3 Classic Edition en bevat de singleplayer van het derde deel, waarin je te maken krijgt met de bekende schurk Vaas. Far Cry 3 zal ergens in de zomer worden uitgebracht voor de PS4 en Xbox One. Een precieze releasedatum werd niet genoemd. Wel gaf Ubisoft een trailer vrij en die kun je hieronder checken.

Verder onthulde Ubisoft ook de eerste details over de Season Pass van Far Cry 5. Deze geeft je toegang tot drie uitbreidingen, die allemaal hun eigen unieke setting hebben. In ‘Hours of Drakness’ neem je het in Vietnam op tegen Vietcong-soldaten. De uitbreiding ‘Dead Living Zombies’ laat je in B-film scenario’s tegen zombies vechten en in de laatste uitbreiding ‘Lost on Mars’ ga je naar Mars om te strijden tegen spinachtige wezens.

Leuk nieuws is overigens dat iedereen die de Season Pass van Far Cry 5 aanschaft, zonder extra kosten Far Cry 3 Classic Edition zal ontvangen. Het derde deel zal zelfs vier weken eerder beschikbaar zijn voor degenen met de Season Pass. Zo kun je de game dus al spelen voor de losstaande release.

Ubisoft belooft binnenkort met meer details te komen over de DLC-pakketten voor Far Cry 5, evenals informatie over de map editor. Die zal namelijk terugkeren in het vijfde deel. Far Cry 5 verschijnt op 27 maart.