Het lijkt erop dat 2K Games binnenkort een Complete Edition van Mafia III gaat uitbrengen. Er is namelijk een nieuwe rating op de website van PEGI verschenen. Deze organisatie is verantwoordelijk voor leeftijdsclassificaties van games en nu is er dus een classificatie van Mafia III: The Complete Edition opgedoken.

Op de website zijn verder geen details over deze uitgave van de game uit 2016 te vinden, behalve dat de Complete Edition op de PlayStation 4, Xbox One en PC moet verschijnen. Het meest voor de hand liggende is natuurlijk dat deze editie van Mafia III de game bundelt met alle uitbreidingen die er zijn uitgebracht. Mafia III ontving na de release namelijk drie grote DLC pakketten, namelijk ‘Faster, Baby!’, ‘Stones Unturned’ en ‘Sign of the Times’.

Hoewel het hier voorlopig om een gerucht gaat, is de kans wel groot dat de heruitgave van de game ook echt realiteit gaat worden, nu er een officiële leeftijdsclassificatie is verschenen. Zodra 2K de Mafia III: The Complete Edition officieel aankondigt, laten we het uiteraard weten.